Steun

Het komt voor dat iemand met de rug tegen de muur staat en geen uitkomst meer ziet, er ligt een rekening of er komt een rekening. Kosten lopen op en geld is er niet of nauwelijks. Veel tot alles is geprobeerd om de zaken geregeld te krijgen en geregeld te houden. En ondanks alle goede wil en inspanning wil het soms net even niet lukken en wat dan?

Soms wordt zorg die hard nodig is uitgesteld omdat er geen geld is om het eigen risico te betalen of u schrikt van de eigen bijdrage of u bent er niet voor verzekerd. Of u weet het niet maar wilt niet het risico lopen van een hoge zorgrekening. Dan is financiële ondersteuning erg welkom en is een ruggensteun die moed en vertrouwen geeft.

Gezondheid is kostbaar in meerdere opzichten, voor u en uw naasten.

Verkeerd u in een moeilijke financiële situatie en zijn er rekeningen en/of rekeningen te verwachten die u niet zelf kunt betalen? Dan kan FGN wellicht financieel ondersteuning bieden. Dan kan bijvoorbeeld de zorg, de behandeling doorgaan zonder zorgen of kan een hulpmiddel worden aangeschaft of in bruikleen worden genomen zonder extra zorgen.

Wij zijn er voor u en willen daar waar mogelijk en kan tijdelijk een financiële steun in de rug zijn.

Ons aanvraagformulier vind u op de informatiepagina , heeft u vragen of wilt u meer specifieke informatie stuur dan  een email.

UA-125701585-2